Musikproduktionskurser för barn

I höst satsar vi på flera kurser i musikproduktion för barn.

Musikproduktion för barn, helgkurs 20/9+ +27/9

Musikproduktion för barn 9-10 år, 8 ggr, 5/10-30/11 (uppehåll v.44)

Musikproduktion för barn 10-11 år, 8 ggr, 5/10-30/11 (uppehåll v.44)

Funderar du över om dina tankar och toner kan bli en låt? Vill du göra roliga ljud med rösten, grejer omkring dig och synthar? Vill du lära dig mer om toner och rytmer? Vill du göra din egen musik med enkla appar? ¨

Kom på Musikproduktion med producenten Brenda el Rayess. Med Brenda får du en rolig introduktion i vad musik- och musikproduktion är. Den kommer ge pepp och kunskap både för dig som bara vill testa och för dig som gärna vill fortsätta hålla på med musik i framtiden.

Läs mer och anmäl dig via kurssidan!

I samarbete med Studieförbundet Bilda.