Livesändning från Källarscenen

Konsert med Sofia Berg-Böhm och Mousa Elias

Här kan du ta del av livesändningen i efterhand:
https://youtu.be/jKDOxRqPqsI

Dags för julavslutning på Rosa Stationen Telefonplan och höstens kultursöndagar – ett samarbete mellan Föreningen Midsommargården och Refugees Welcome Stockholm.

Höjdpunkten blir denna konsert med en artist som berörde oss långt efter senaste föreställningen på Rosa Stationen Telefonplan. Fortfarande pratar vi om Sofia Berg-Böhm. I år, kanske tack vare de nya restriktionerna, ger vi fler en chans att ta del av årets avslutning! Vi sänder konserten live från Midsommargårdens YouTube-kanal.

Sofia Berg-Böhm och Mousa Elias framför klassiska och älskade sånger från mellanöstern. Mellanösterns allra största stjärna Oum Khaltoum är ständigt aktuell, hennes sånger berör över generationsgränser och spelas i hemmen och salarna världen över.

Medverkande:
Sofia Berg-Böhm – sång
Mousa Elias – oud

Med stöd från Studieförbundet Bilda, Länsstyrelsen i Stockholm, Stockholms stad och Stiftelsen Kronprinsessan Margaretas Minnesfond.