Rosa Programmering – programmeringskurs

I vanliga fall erbjuder vi en gratis programmeringskurs för nybörjare och fortsättare på Rosa Stationen Telefonplan, varje onsdag klockan 18.00-20.00. Ingen förkunskap krävs. För att delta, är det bara att komma till ett kurstillfälle på Midsommargården.

Lärarna på kursen är alla yrkesverksamma programmerare. Undervisningen sker på svenska och engelska men lärarna talar flera andra språk såsom t.ex. arabiska.

Men 2021 har vi fått tänka nytt!

Sedan den 31 mars har Rosa Programmering arrangerat klasser på ett boende för unga ensamkommande. Varje onsdag har de boende fått prova på att göra egna hemsidor och spel genom HTML, CSS och JavaScript. Under en lektion färdigställdes ett spel i vilket en med hjälp av svärd dödade en flygande drake!

Sista tillfället för terminen blir den 23 juni.

Tidigare på Rosa Programmering.
Lärare på Rosa Programmering.