Språkpromenader

Följ med på en språkvandring i Hägersten! Vi går i grupper med max 8 personer. Varje promenad är unik och du får chans att lära känna nya personer, prova att rita, skriva och upptäcka Hägersten. Var noga med att stanna hemma om du känner dig sjuk. Vi bjuder alltid på något gott längs vägen, men ta gärna med något varmt att dricka.

PROGRAM
14 februari – KÄRLEKSVÄGEN. Vi lär känna varandra under en promenad. Samling: Utanför genomgångsbostäderna på Personnevägen 93, samt t-bana Hägerstensåsen södra utgången.

28 februari – VINTERVÄGEN. Promenad i Vinterviken och utomhusträning med Hej Främling. Samling: Utanför genomgångsbostäderna på Personnevägen 93, samt t-bana Hägerstensåsen södra utgången.

14 mars – TECKNA LÄNGS MED VÄGEN. Teckna med streetartkonstnären Nabil Dorbane. Samling: Utanför genomgångsbostäderna på Personnevägen 93, samt t-bana Hägerstensåsen södra utgången.

28 mars – POESI LÄNGS MED VÄGEN. Skriv med librettist Sophie Helsing. Träna utomhus med Hej Främling samt påskjakt! Samling: Utanför genomgångsbostäderna på Personnevägen 93, samt t-bana Hägerstensåsen södra utgången.

11 april – ÄNDRAT PROGRAM: CLOWNER LÄNGS MED VÄGEN ersätter AKROBATIK LÄNGS MED VÄGEN. Vi träffar Elin och Anna från Clowner utan gränser och låter oss häpnas och roas under vår promenad med prova-på clown. Samling (observera tiden): Klockan 12.00 samlas vi utanför genomgångsbostäderna på Personnevägen 93 där clownerna möter upp barnen innan promenaden startar.

25 april – ÄNDRAT PROGRAM: POESI LÄNGS MED VÄGEN ersätter HISTORIA LÄNGS MED VÄGEN. Skriv med librettist Sophie Helsing. Samt träna utomhus med Hej Främling. Samling: Utanför genomgångsbostäderna på Personnevägen 93, samt t-bana Hägerstensåsen södra utgången.

9 maj – ÄNDRAT PROGRAM: SAMTAL LÄNGS MED VÄGEN ersätter BLAND BLOMMOR OCH BIN med RFSU. Vi väntar regn, men promenerar ändå. För promenaden har vi förberett olika ämnen att samtala om! Samling: Utanför genomgångsbostäderna på Personnevägen 93, samt t-bana Hägerstensåsen södra utgången.

23 maj – ROSAKAMPEN. En klassisk fem-kamp med en modern tvist. Samling: Samlingsplats T-Bana Hägerstensåsen, södra uppgången.

6 juni – SOMMARAVSLUTNING OCH NATIONALDAGSFIRANDE. Samling: Utanför genomgångsbostäderna på Personnevägen 93.

när?
Söndagar klockan 13.00

FÖR VEM?
Alla åldrar

ANMÄLAN
Klicka i ”kommer” för respektive tillfälle i facebookeventet

PLATS
Se under program här till vänster. I facebookeventet kommunicerar vi när vi rör på oss.

LÄNK TILL FACEBOOKEVENT
https://www.facebook.com/events/1009204262938374/

Varannan söndag bjuder Föreningen Midsommargården och Refugees Welcome Stockholm in till en kulturell mötesplats där nya och etablerade i Sverige kan mötas, lära känna- och lära av varandra. Med många engagerade deltagare och volontärer skapar vi roliga och avslappnade möten.

Kultursöndagarna på Midsommargården finansieras genom stöd från Stiftelsen Kronprinsessan Margaretas Minnesfond, Länsstyrelsen i Stockholm och Studieförbundet Bilda. Hemköp Telefonplan och Söderbergs Bageri sponsrar med kaffe och fika. Tack!