StudioTeen – Kreativt kollo

Drömmer du om att göra egen musik, skapa coola konstverk med sprayfärg eller prova på att vara DJ? Nu har du chans att förverkliga dina drömmar!

Under kollot får du prova Street Art, musikproduktion och DJ. Ni som är med kommer delas in i mindre grupper (max 6 personer i varje grupp) och få ägna er åt varje konstform under en förmiddag och en eftermiddag. Första passet på måndagen är vi alla tillsammans och lär känna varandra och vi avslutar tillsammans på eftermiddagen på torsdagen.

Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller om du redan kan en del. Vi utgår från varje deltagares kunskaper och förutsättningar. 

STREET ART
Skapa mästerverk tillsammans med streetart-konstnären Nabil Dorbane! Vi gör skisser på papper och sprayar sedan ute på en legal graffitivägg.

DJ
Vid DJ-bordet lär DJ-Edward dig att mixa musik och hitta din egen känsla och stil. Om du vill får du stå bakom DJ-bordet samtidigt som dina nya vänner målar streetart. 

MUSIKPRODUKTION
Har du skrivit en låt som du vill spela in? Vill du prova att vara tekniker när någon annans låt spelas in? Vill du spela in en cover? Vill du sjunga i ett professionellt sångbås? Är du nyfiken på hur en bygger ett beat eller skriver en låttext? I studion hjälper ljudteknikern Christina Svärdström dig och hon utgår vi från vad du och de andra i din grupp vill prova.

BRA ATT VETA
Kollot kostar 1150 kr + medlemsskap i Föreningen Midsommargården (100 kr).

Syskonpris 1000 kr per barn + medlemsskap i Föreningen Midsommargården (100 kr).

Det ingår material och förmiddags- och eftermiddagsfika. Meddela eventuella allergier vid anmälan. Ta med egen lunchlåda, det finns mikro att tillgå.

Har du speciella behov, meddela oss i samband med att du gör din anmälan.

Vi följer Folkhälsomyndighetens och andra myndigheters riktlinjer för att hålla nere smittspridningen. Läs mer här.

när?
Måndag 21 juni-torsdag 24 juni klockan 9.30-15.30

FÖR VEM?
För dig mellan 11 och 15 år

ANMÄLAN
Anmäl dig till hej@midsommargarden.se. Vi meddelar senast två veckor innan kursstart om du har fått en plats på kollot eller inte.

LÄNK TILL FACEBOOKEVENT
https://www.facebook.com/events/269764654845894/

Med stöd från Studieförbundet Bilda och Hägersten-Älvsjö stadsdelsförvaltning.