Botanisera och byt

STICKLINGBYTE OCH MINISWOP!
Har du själv en stickling, bok, huvudbonad eller en sjal över? Eller fått några extra plantor över hemma när du drivit upp egna frön från grönsaker eller sommarblommor till balkonger eller trädgårdsodling? Har du böcker som du redan har läst, har du för många kepsar, mössor eller sjalar? Kom och byt!

En stickling mot en bok, en bok mot en keps eller en keps mot en sjal. Bytesmöjligheterna är oändliga!

Har du inget att byta med går det bra att köpa det du önskar för en billig peng.

när?
13 maj klockan 11-13 28 maj klockan 15.30-17.30
6 juni klockan 12.30-14.30

FÖR VEM?
Alla som är intresserade

PLATS
Telefonplans torg. Vi ställer i all enkelhet upp ett bytesbord utanför Midsommargården.

LÄNK TILL FACEBOOKEVENT
https://www.facebook.com/events/922669298520292/

► Vi håller avstånd och bildar ingen kö, men var och en och en är välkommen fram och botanisera bland sticklingar, böcker, huvudbonader och sjalar som söker nya hem. Vi uppmanar endast närboende eller de som kan ta sig hit genom promenad eller cykling att svänga förbi. Och självklart bara om du är helt frisk.