VÄLKOMMEN TILL EFTERHÄNG HÖSTEN 2021!

EFTERHÄNG är mys, mellis och musik i timmarna mellan hämtning och läggning. Vi har tagit barnens bästa artister och satt dem på en scen nära hemmet – allt för att göra det enkelt! En timme innan konserten börjar öppnar vi dörrarna för pyssel och ett enklare mellis till försäljning.

BILJETTER HITTAR DU HÄR – Då det är högt tryck på biljetterna och ett något färre antal biljetter släppta än vanligt, rekommenderar vi förköp. Finns det biljetter tillgängliga går det bra att köpa biljett i entrén.

Ett evenemang av Midsommargården och Musikcentrum Öst

EFTERHÄNG PÅ MIDSOMMARGÅRDEN
16.30-17.15: Konsert
Kom gärna innan för mellis, pyssel och mys (vi öppnar dörrarna en timme innan, kl 15.30)
Pris: 50 kr/person 
Adress: Midsommargården, Telefonplan 3, 100 m från T-bana Telefonplan.

Onsdag 10 November –
MEXIKANSKA ORKESTERN – Flams, stepp och finurligt jazz-sväng med Micaela Gustafsson och dock-orkestern

Onsdag 8 December –
BRAHMS PÅ CYKEL – Beatbox och musik på cyklar, skidor och vinglas med Varieté Velociped

Varmt välkomna!

Länk till Facebook-event

Efterhäng är ett samarbete mellan Musikcentrum Öst, Föreningen Midsommargården, Vällingby Folkets Hus, Spånga Folkan, Folkkulturcentrum i Hjorthagen, Folkets Hus i Bagarmossern och Föreningen ViGör på Biograf Sländan. Efterhäng sker med stöd av Stockholms stad.

Vi på Föreningen Midsommargården följer Folkhälsomyndigheternas rekommendationer och genomför höstens arrangemang med omsorg om personal, aktörer och publik. För att skapa så trygga situationer som möjligt uppmanar vi vår publik att stanna hemma vid minsta sjukdomssymptom, att hålla godhandhygien och hålla avstånd även inomhus.