VÄLKOMMEN TILL EFTERHÄNG HÖSTEN 2021!

EFTERHÄNG är mys, mellis och musik i timmarna mellan hämtning och läggning. Vi har tagit barnens bästa artister och satt dem på en scen nära hemmet – allt för att göra det enkelt!

BILJETTER HITTAR DU HÄR – Då det är högt tryck på biljetterna rekommenderar vi förköp. Finns det biljetter tillgängliga går det bra att köpa biljett i entrén.

OBS! Pga de nya restriktionerna säljs inget mellis innan föreställningen. Dörrarna öppnar 10 minuter innan föreställningsstart.

Ett evenemang av Midsommargården och Musikcentrum Öst

EFTERHÄNG PÅ MIDSOMMARGÅRDEN
16.30-17.15: Konsert
Pris: 50 kr/person 
Adress: Midsommargården, Telefonplan 3, 100 m från T-bana Telefonplan.

Onsdag 8 December –
BRAHMS PÅ CYKEL – Beatbox och musik på cyklar, skidor och vinglas med Varieté Velociped

Varmt välkomna!

Efterhäng är ett samarbete mellan Musikcentrum Öst, Föreningen Midsommargården, Vällingby Folkets Hus, Spånga Folkan, Folkkulturcentrum i Hjorthagen, Folkets Hus i Bagarmossern och Föreningen ViGör på Biograf Sländan. Efterhäng sker med stöd av Stockholms stad.

Vi på Föreningen Midsommargården följer Folkhälsomyndigheternas rekommendationer och genomför höstens arrangemang med omsorg om personal, aktörer och publik. För att skapa så trygga situationer som möjligt uppmanar vi vår publik att stanna hemma vid minsta sjukdomssymptom, att hålla godhandhygien och hålla avstånd även inomhus.