Föreningen Midsommargården och Dansistan/Cirkusistan bjuder in till två unika cirkusföreställningar i vintermörkret.
Red Hot Condition – en energispäckad cirkusshow som flirtar med 80-talet och Knekke Greine – en favorit i repris, men den här gången med frost under fötterna och kyla i luften.

Red Hot Condition med Afterclap

Red Hot Condition hanterar dagens fitnessboom och utseendepress genom nycirkus och fysisk komedi. Gör dig beredd på en energispäckad cirkusshow med musik, humor och skrikande färger i 80-talets estetik.

Company Afterclap grundades 2019 av de två cirkusartisterna Nelli Kujansivu och Aaron Hakala som har turnerat världen runt med olika cirkuskompanier. De träffades i Stockholm när de blev klasskamrater på DOCH/Stockholms konstnärliga högskola och tog examen 2016. Efter många års turnerande var för sig bestämde de sig för att slå samman sina krafter och Company Afterclap föddes.

14 November
Klockan 14.00 (föreställningens längd ca 30 minuter)
I Midsommargårdens stora sal
Rekommenderar ålder: från 7 år

Biljetter till föreställningen: BILETTO

Knekke Greine med ENT

Knekke Greine är ett interaktivt skogsäventyr som skapas av cirkusartister och musiker. Ta på ytterkläderna och följ med artisterna ut i skogen för en föreställning fylld av lekfullhet, myter och musik. Föreställningen Knekke Greine besöker olika skogar och varje tillfälle är unikt, här behöver publiken kläder och skor för mark och skog!

ENT är ett norsk-svenskt kompani som gör föreställningar med utgångspunkt i etiska förhållningssätt till natur och gemenskap. ENT utforskar enkelhet och cirkuskonstens möjligheter och gränser.

12 December
Två föreställningar, klockan 11.00 och 13.00 (föreställningens längd ca 60 min)
I Magiska Gläntan i skogen (samling på torget utanför Midsommargården)
Oömma och varma kläder rekommenderas
Rekommenderar ålder: från 7 år

Biljetter till föreställningen kl 11.00: BILETTO
Biljetter till föreställningen kl 13.00: BILETTO

Länk till Facebookeventet

Vintercirkus ges i samarbete med Dansistan/Cirkusistan