Har du en idé?

Har du en ide och vill arrangera ett kulturprogram? Då kanske C/O MG är något för dig! Tillsammans kan vi fortsätta utveckla Midsommargården till en angelägen mötesplats.

C/O MG är möjligheten för dig/er som vill genomföra ett publikt kulturarrangemang på Midsommargården. Det kan vara en utställning, en konsert, en föreställning, en workshop eller en debatt. Vi har väggar som kan användas för bild- och fotoutställningar och vi har en scen och lokal som kan användas för olika kulturarrangemang.

Intresserad?

Skriv och berätta för oss vad du vill göra och varför. Vi vill också veta vilken målgrupp du vill vända dig till.

Föreningen Midsommargårdens programgrupp beslutar om vilka kulturarrangemang som får vara med på C/O MG. Arrangemang av unga och för unga prioriteras och arrangemanget måste vara kostnadsfritt för dem som deltar. Observera att det inte är möjligt för skolor att genomföra elevuppvisningar inom ramen för C/O MG.

Ni som anordnar kulturarrangemang på Midsommargården får hjälp och stöd från oss, men det är ni själva som har huvudansvaret för marknadsföringen och allt det praktiska arbetet kring arrangemanget. Det är också ni som anordnar arrangemanget som står för alla eventuella kostnader.

Hör av dig till Föreningen Midsommargården om du vill veta mer om C/O MG, om du vill träffas och diskutera en idé som du har eller om du vill ansöka om att få anordna ett kulturarrangemang hos oss.

Kontaka oss på: ebba@midsommargarden.se

C/O MG som PDF

Kontrakt Midsommargården, tillfälliga bokningar CO MG

Exempel på genomförda C/O MG-projekt:

Rockkonsert för barn

Välkomna på en rockkonsert – för barn! Gamla som unga. Skrot och Korn är ett barnproggband som har sin första spelning söndag 5 maj 2019 kl 11:00 på Midsommargården. Fri entré!

Konserten arrangeras av Sandra Ankarstrand Ström i samarbete med Föreningen Midsommargården.

59405080_2331704073586701_3848734650805518336_o


Afghansk kulturafton

SAK Stockholm bjuder in till en färgsprakande kväll med afghansk musik, poesi, dans och mat! Fri Entré.

Program:
Poesi på dari och svenska
Musik med HRRK-brothers m.fl.och Attan-dans
Försäljning av böcker om Afghanistan och en del afghanskat hantverk.
I samarbete med Föreningen Midsommargården och med stöd från Stockholms Stad.

26230211_1577190208995047_4135875254129969230_n


Konstutställningen Ramlösa Verk

av Kerstin Carlefalk, modist, och Carin Falkenäs, textilkonstnär

42891218-3E88-4E79-83F6-6EA633896403


Prova på house och waacking med Studio Ung

På höstlovet kan du som är mellan 16-25 år prova på dansen house och waacking. Det är gratis att delta och vi bjuder på fika!

Lärare är Sepideh en utbildad dansare och skådespelare. Sepideh dansar alltifrån salsa, house och hiphop till lindy hop, magdans, bollywood och modernt. Klassen kommer blanda house och waacking och fokusera på steg en kan ta med sig ut på klubb och fest . Viktigast av allt på klassen är att släppa loss och ha kul!

22769756_1987290988207189_3972472945571608988_o


Dansföreställning med koreografen Sara Andrén

I en gränsöverskridande föreställning med koreografi, poesi, filmprojicering av Håkan Larsson och ett improviserat ljudlandskap av Maria Lindström, skapar koreografen Sara Andrén en dialog med gravitationen. I soloföreställningen You stopped, suspended and dropped lyfts frågan – kan vi undgå fysikens grundlagar?

you throw yourself away
reaching far
at the top you suspend
hoping it wont end
but then
you drop
down
just like everything else

and we are back on the ground again

Om:
Sara Andrén är koreograf och dansare. Sedan 2013 har Sara arbetat med och utforskat koreografi inom andra områden, som film och teknologi och startade bland annat det interdisciplinära projektet The Cube Effect tillsammans med civilingenjörsstudenten Jakob Andrén. Utbildad på Kungliga Svenska Balettskolan och École Supérieure de Danse de Cannes Rosella Hightower i Frankrike och med tidigare erfarenhet som Cannes Jeune Ballet, La Parenthèse, Göteborgsoperan, Marina Abramovic -The Cleaner, gör Sara nu sin första soloföreställning You stopped, suspended and dropped.

saraandren.affisch


Konstutställning med konstfacksstudenten Hanna Wildow

En performativ historieföreläsning presenterad i video, text, ljud och performance.

Som en del av sin examensutställning Affektiva Bryt på masterprogrammet Konst i offentligheten framför Hanna performanceverket De starka, stolta kvinnornas berg hos oss på Midsommargården.

Hanna Wildow