C/O MG

C/O MG är möjligheten för dig/er som vill genomföra ett publikt kulturarrangemang på Midsommargården. Det kan vara en utställning, en konsert, en föreställning, en workshop eller en debatt. Vi har väggar som kan användas för bild- och fotoutställningar och vi har en scen och lokal som kan användas för olika kulturarrangemang.

Intresserad?
Skriv och berätta för oss vad du vill göra och varför. Vi vill också veta vilken målgrupp du vill vända dig till.

Föreningen Midsommargårdens programgrupp beslutar om vilka kulturarrangemang som får vara med på C/O MG. Arrangemang av unga och för unga priorieteras och arrangemanget måste vara kostnadsfritt för dem som deltar.

Ni som anordnar kulturarrangemang på Midsommargården får hjälp och stöd från oss, men det är ni själva som har huvudansvaret för marknadsföringen och allt det praktiska arbetet kring arrangemanget. Det är också ni som anordnar arrangemanget som står för alla eventuella kostnader.

Hör av dig till Föreningen Midsommargården om du vill veta mer om C/O MG, om du vill träffas och diskutera en idé som du har eller om du vill ansöka om att få anordna ett kulturarrangemang hos oss.

Kontaka oss på: ebba@midsommargarden.se

C/O MG som PDF

Exempel på C/O MG-projekt

SWOP – klädbytardag
Du som har kläder/smycken/skor i gott skick (dvs helt och rent) plockar ut fem grejer och tar med till oss. När du lämnar in dem får du fem biljetter i utbyte som du kan byta mot något annat. Swopen gäller vuxna – både dam och herr.
Det du tröttnat på blir perfekt för någon annan och tvärt om – roligt, miljövänligt och smart!
SWOPEN anordnas tillsammans med Marit Eriksson och Anna Hellström som har haft flera lyckade klädbytardagar i mindre skala tidigare.

SWOP
Design bild: Sandra Arksjö

 

Konstutställnig med konstfacksstudenten Hanna Wildow
En performativ historieföreläsning presenterad i video, text, ljud och performance.

Som en del av sin examensutställning Affektiva Bryt på masterprogrammet Konst i offentligheten framför Hanna performanceverket De starka, stolta kvinnornas berg hos oss på Midsommargården.

Hanna Wildow

 

Midsommargårdens fotomaraton sprint
I samarbete med Stockholm Fotomaraton arrangerar vi den 14 maj 2015 årets första Fotomaraton Sprint. 6 Teman, 6 bilder och 2 timmar är det som gäller och det är GRATIS att delta!
Midsommargårdens fotomaraton

 

Yogarevolt
Ett initiativ från Christian Wigart som håller i yoga på Midsommargården tillsammans med yogaledarna Mandella Bjerking-Raeder och Gabriella Ax Tripsiani. Konceptet går ut på att alla som vill kommer och yogar. Man betalar vad man vill och kan. Konceptet stödjer nätverket Ingen Människa Är Illegal. Läs mer om Yogarevolt.

 

Annonser