Styrelsen

Föreningen Midsommargårdens styrelse

Maja Heuring – Ordförande
Varför engagerar du dig i Föreningen Midsommargården?
– Eftersom jag bor i Midsommarkransen är Midsommargården mitt lokala kulturhus. Det är en imponerande verksamhet som pågår här, för så många människor. Jag ser det som ett ärofyllt uppdrag att få vara med och utveckla denna verksamhet.


Torvald

Torvald Olsson-Sundelin – Ordinarie ledamot
Varför engagerar du dig i Föreningen Midsommargården?
– Jag valde att engagera mig i Midsommargården när jag fick höra att det fanns risk att den skulle läggas ner. Jag kände väl till den eftersom jag tidigare jobbat i området och med kulturstöd till hemgårdar och samlingslokaler. Gillar tanken på hemgården som en mötesplats för kultur, föreningar, fest och människor i alla åldrar.


profilbild_malte_cropped

Malte Önnestam – Ordinarie ledamot
Varför engagerar du dig i Föreningen Midsommargården?
– 
Föreningen Midsommargården driver en fantastisk verksamhet med stor samhällsnytta. Därför vill jag bidra med det jag kan för att för att föreningen ska utvecklas och för att fler människor ska få ta del av den verksamhet som bedrivs här.

Karin Palmér – Kassör
Varför engagerar du dig i Föreningen Midsommargården?
– Jag har deltagit i olika aktiviteter på Midsommargården och upptäckt vilket fantastiskt program som finns, och vad som görs för att få människor att mötas och umgås över alla gränser! Att vara en del av styrelsen känns som en stor ynnest och jag vill bidra med vad jag kan för att utveckla och stödja verksamheten.

Anna-Karin Hagberg – Ordinarie ledamot
Jag engagerar mig i föreningen för att jag tycker att Midsommargården är den ultimata platsen för oväntade, givande och underbara möten som sätter guldkant på tillvaron. Till en sådan plats vill jag gärna göra vad jag kan för att bidra!

Hanna Schubert – Sekreterare
Jag engagerar mig i Midsommargården för att lokalt engagemang och organisering är så viktigt. Och roligt!