Pedagoger på StudioUng

På den här sidan kan du lära känna våra StudioUng-pedagoger lite mer!


Joey Mango (Joel Rönnbäck), pedagog Studio Musikproduktion

”Jag är ljudtekniker, producent och artist. Älskar att dra i reglar och vrida på rattar, och det jag sysslar med absolut mest är inspelning och mixning. Mitt fokus på studio ung kommer vara att hjälpa er så gott jag kan med att få fram era idéer och skapa era egna låtar, och få det att låta riktigt grymt. Kanske vill du spela in en cover eller sjunga/rappa din egen text över en instrumental, eller göra ett helt nytt beat, jobba vidare på din egen låt, eller stirra in i skärmen med mig och snacka frekvenser och plugins. /Joey”


Sara Wastesson, pedagog Studio Design

”Jag heter Sara Wastesson och studerar till Bild- och slöjdlärare. Jag alltid tyckt om att uttrycka mig i färg och form, i olika material. Textil t ex har alltid legat mig varmt om hjärtat. Det finns en stor variation och många möjligheter i det. I kommande workshop vill jag fokusera på kläderna vi bär, älskar, sparar och glömmer bort. Ofta kan vi förlänga livet på de plagg vi tycker om, eller förändra deras utseende för att få dem att kännas roliga att bära igen, och det med ganska enkla tekniker. Jag inspireras särskilt av japanska broderi- och lagningstekniker, som tex Sashiko. Jag kommer att berätta mer om det och gå igenom flera andra sätt för att lappa, laga och ändra plagg, med lite extra omtanke. /Sara”


Andreas Lachenardiere, pedagog Studio Konst


Edward, pedagog Studio DJ


Holem (Nabil Dorbane), pedagog Studio Street art


Nando Valoi, pedagog Studio Dans

Nando Valoi, är dansare och koreograf från Mozambique. Nando har lång erfarenhet av både traditionell mozambisk dans, urbana danser som afro-beat och swingdansen lindy hop. Som pedagog är Nando full av energi och glädje, och mån om att alla deltagare ska känna sig bekväma och utvecklas oavsett sin tidigare erfarenhet av dans.


Brenda el Rayess, pedagog Studio Musikproduktion (ej pedagog under vårterminen 2021)

”Jag är producent, kompositör, ljudtekniker och DJ. Alltså en allmän ljud- och musiknörd. I höst kommer jag undervisa i musikproduktion för både barn och ungdomar. Jag vill inspirera er att uttrycka er själva via alla medel och att hitta ett format som passar er. Därför kommer vi jobba med olika musikprogram och t om musikappar!  Vi kommer även att jobba med en balans mellan teknik och kreativitet. Vi kommer både att lyssna och utöva! /Brenda”


Martina Aarre-Ahtio, pedagog Studio Dans (ej pedagog under vårterminen 2021)

”Jag är housedansare och housemusik älskare! House är den stil jag dansar främst men har även en kärlek för salsa och latinrytmer och rör mig till all musik som har stark rytm! På mina klasser kommer vi att röra oss till housemusik och ibland lite hiphop för få en förståelse för takt och tempo och träna på att röra oss till musiken. När housemusik går på kan man inte stå still och det var det som fick mig att hitta till dansen. Jag hoppas få dela med mig av den inspirationen och glädjen musiken har givit mig! /Martina”


Stort tack till Stiftelsen Midsommargården, Länsstyrelsen i Stockholm och Studieförbundet Bilda som bidrar ekonomiskt till StudioUngs verksamhet. Tack också till Söderbergs Bageri som sponsrar med gott bröd.