Rosa Stationen Telefonplan

Rosa Stationen Telefonplan är en inkluderingssatsning som genomförs på Midsommargården av Refugees Welcome Stockholm och Föreningen Midsommargården.

Med många engagerade deltagare och volontärer vill vi skapa roliga och avslappnade mötesplatser med mycket kultur och språk. Det är alla volontär och deltagare som gör skillnad och formar aktiviteterna.


Informationsträff hösten 2019

Tisdag den 3 september är det informationsträff på Midsommargården för dig som vill engagera dig som volontär under terminen. Vi söker personer som vill vara med och hjälpa till under våra träffar på tisdagar, onsdagar och varannan söndag. Det kan vara uppgifter som att ta emot besökare i receptionen, delta i språkcafét, hjälpa till med fikaserveringen, barnhörnan eller kulturaktiviteterna. Du kan vara med en eller flera gånger, all hjälp är värdefull!

Kom förbi på vår informationsträff så berättar vi mer!

Tider:
18.30-19.00: Fikamingel där ni har möjlighet att ta del av våra verksamheter och aktiviteter, testa på hantverk och prata med ansvariga och redan engagerade volontärer.
19.00-19.30: Kortare presentation av Rosa Stationen Telefonplan och de olika volontärsuppdrag vi erbjuder.
19.30-20.00: Möjlighet att ställa frågor till ansvariga på plats, samt chansen att skriva upp sig som volontär för hösten.

Tunnelbana: Telefonplan och sedan en minuts promenad till Midsommargården.


Rosa Stationen Telefonplan är ett inkluderingsprojekt för nya och etablerade i Sverige som drivs av Föreningen Midsommargården och Refugees Welcome Stockholm.